Loading...
Over Studio Uitslag2019-02-07T15:59:02+00:00

Over Studio Uitslag

Studio Uitslag is het grafisch ontwerpbureau van Kim Uitslag(Hengelo, 1992), dat zij vestigde in haar geboortestad. De focus van Studio Uitslag ligt op het ontwerpen van drukwerk voor culturele organisaties. Maar daar beperkt Studio Uitslag zich niet toe: iedereen die de kracht van zijn/haar bedrijf terug wil zien in de vormgeving kan bij Kim terecht. Haar stijl is kenmerkend: speels, experimenteel en met een oog voor typografie, waarbij het overbrengen van de boodschap nooit vergeten wordt. Studio Uitslag maakt daarbij graag gebruik van ambachtelijke technieken zoals zeefdruk.

Studio Uitslag vindt uitdaging in het werken met verschillende materialen. Het liefst maakt Kim handgemaakte beelden die omgezet worden naar grafische uitingen. Deze passie heeft zij mede te danken aan haar studie op Academie Minerva in Groningen, waar experimenteren werd gestimuleerd. Maar ook de gedegen kennis van alle softwarepakketten waarmee ze leerde werken op haar MBO-opleiding grafische vormgeving op het ROC van Twente in Enschede wordt nog dagelijks ingezet.

Studio Uitslag

Mijn naam is Kim Uitslag. Onder de naam Studio Uitslag werk ik vanuit Hengelo voor klanten in de regio Twente, uit allerlei sectoren. Ik geef vorm aan hun visuele identiteit. Wat die klanten met elkaar gemeen hebben is dat ze hun werk – net als ik – doen met passie en beleving.