Loading...
BAM! Festival 20182019-03-13T15:17:32+00:00

Project Description

CAMPAGNE BAM! FESTIVAL

BAM! is een veelzijdig festival voor jong en oud. Van rock- tot popmuziek, van blues tot house, er is voor ieder wat wils. Muziek, theater en kunst worden op een laagdrempelige manier samengebracht, wat zorgt voor vele prachtige momenten die in elk geval bij de organisatie van BAM! in het geheugen gegrift staan. Het BernArt en Music Festival is niet meer weg te denken uit Hengelo.​​​​​​​

Studio Uitslag ontwikkelde de campagne van het BAM! Festival al eerder in 2017, in 2018 is wederom een campagne gestart voor weer een geweldige editie. Het doel met de campagne was de sfeer van het festival te laten zien, de betrokkenheid van alle bezoekers en de eenheid die het festival zorgt. Hierdoor is de campagne van 2018 met veel zorg en liefde van papier ontwikkeld. Door dezelfde kleur geel te gebruiken als papier en achtergrond komt de eenheid van het festival op een subtiele manier terug in de visuals.

Bij het BAM! Festival helpen elk jaar meer dan 200 vrijwilligers. Elk jaar voert het BAM! Festival campagne om weer nieuwe enthousiaste vrijwilligers te krijgen. Hiervoor is dit jaar een campagne opgezet om nieuwe BAM! helden, BAM! runners BAM! bouwers en BAM! kassakoninginnen te krijgen. Dit jaar zijn alle beelden gemaakt uit papier.

Studio Uitslag

Mijn naam is Kim Uitslag. Onder de naam Studio Uitslag werk ik vanuit Hengelo voor klanten in de regio Twente, uit allerlei sectoren. Ik geef vorm aan hun visuele identiteit. Wat die klanten met elkaar gemeen hebben is dat ze hun werk – net als ik – doen met passie en beleving.