Loading...
Twentsche Foodhal op Proef Eet2019-02-24T13:45:00+00:00

Project Description

TWENTSCHE FOODHAL OP
PROEF EET 2018

31 augustus t/m 2 september 2018 was de 33e editie van de Proef Eet in Enschede. Drie dagen lang kon er, voor een paar Duyten per gerecht, kennis worden gemaakt met culinair Enschede.

De Twentsche Foodhal is een foodbelevenis in Enschede waar je onvervalst lekker eet en drinkt, zonder poeha. Op een oppervlak van 1000 m2 hebben enthousiaste ondernemers negen verschillende keukens ingericht waar je uit kan kiezen. Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale en duurzame producten, worden voor je neus bereid. 7 van deze keukens stonden op Proef Eet onder de naam van Twentsche Foodhal. Voor elk gerecht van elke keuken is een visual ontwikkeld waar zowel de naam van de Twentsche Foodhal als de naam van de keuken in gerepresenteerd werd. ​​​​​​​​​​​​​​

Daddy Cool & the Rocking Kitchen

Tinkus

Little Ribhouse Texas

Studio Uitslag

Mijn naam is Kim Uitslag. Onder de naam Studio Uitslag werk ik vanuit Hengelo voor klanten in de regio Twente, uit allerlei sectoren. Ik geef vorm aan hun visuele identiteit. Wat die klanten met elkaar gemeen hebben is dat ze hun werk – net als ik – doen met passie en beleving.