Theater
makerij

Een frisse stijl voor de Theatermakerij in Enschede. Want bij een tof toneelhuis voor kinderen en jongvolwassenen, horen toch kleurrijke producten?

De afgelopen jaren zijn verschillende uitingen ontwikkeld voor de Theatermakerij in Enschede. De stijl is kenmerkend door het kleurenpallet met theatrale illustraties.

Theatermakerij Enschede is een toneelhuis waar kinderen, jongeren en jongvolwassenen bezig kunnen zijn met theater, musical, muziektheater en film. De Theatermakerij is een professionele jeugdtheaterschool met een doorlopend aanbod van theater- muziektheater- musical- en filmcursussen voor iedereen vanaf 5 jaar. Naast het reguliere aanbod biedt de Theatermakerij diverse trajecten en activiteiten aan in het kader van talentontwikkeling.

Campagne

Open dag

Het theaterkwartet

Het theaterkwartet is een theaterspel waarbij je, net als bij andere kwartetten, setjes van 4 kaarten verzamelt. Alle kwartetten in het spel gaan over theater. Zo leren de spelers over theatergeschiedenis, emoties en theaterstijlen. Bij ieder kwartet hoort een speloefening die tijdens het kwartet wordt gespeeld.

Theatermakerijenschede.nl
Terug naar alles